Monique Admin; The Camper
Število prispevkov : 155 Age : 32 Starost : 20 let Država : Francija Registration date : 28/07/2008
| Naslov sporočila: Obvestila. Tor Jul 29, 2008 4:57 am | |
| Vsa najnovejša obvestila in novičke na forumu. Pomembno je, da to temo redno spremljate, saj se bodo v njej ponavljala nova obvestila. | |
|
Monique Admin; The Camper
Število prispevkov : 155 Age : 32 Starost : 20 let Država : Francija Registration date : 28/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Obvestila. Pon Avg 25, 2008 9:43 am | |
| Hej, pozdravljen na forumu. Ne vem če ste opazili, ampak ob prihodu dobi vsak nov uporabnik v dobrodošlico zasebno sporočilo. (: Tole moram še uštimat, da se bo bolje vidlo. Ja, tole je novi forum in upam da vam bo všeč in da bo zalaufou s polno paro. Za začetek bi vam samo rada povedala nekej stvari.
:: Kot ste najbrž že opazili trenutno poteka prvi teden, ki je spoznavalni. Namenjen je torej temu, da se gostje in prebivalci kampa med sabo bolje spoznate. V temi The Lay [katero ste, upam da, pozorno pregledali. ] je napisan tudi koledar za prve štiri tedne v kampu. Ta se bo ves čas dopolnjeval in spreminjal. Tedni se bodo morda tudi spreminjali, glede na obiskovanost foruma v tistem času. (: Ker imam v načrtu še nekaj zanimivih tednov in morda bomo naredili kakšno menjavo. Sicer pa bom tudi tukaj ves čas obveščala o spremembah, zato naj bo tole tema, katero boste redo spremljali ves čas. :: V podforumih Bahami in NewYork še nisem odpirala podtem. (: Na Bahamih lahko odpirate sami, saj imate možnost neprestanega obiskovanja tega otoka. Samo ne pozabite na opis in če se le da, naj bo poleg tudi slika kraja, katerega opisujete. Sicer pa imate dovoljenje da odpirate teme po celem forumu [samo pri hiškah ne], tako da boste imeli dovolj prostorov za klepet. :: Glede avatarjev za vaše osebe ... kot najbrž veste ni ravno lahko najti avatrje od vseh oseb, še posebej od tistih ne, ki pač niso tako zanimivi. (: Mislim, da mi manjka le še nekaj paketov avatarjev oseb v tisti temi in obljubljam, da bodo vsi kmalu prišli. Če pa imate sami kakšen avatar te osebe sem ves čas dosegljiva po zasebnih sporočilih. (:
Okej, mislim, da je zaenkrat to vse, kar sem vam želela povedati. Če imate še kakšno vprašanje pa se slišimo po ZSjih ali v temi Vprašanja. Veliko užitkov. | |
|